کدام وعده که وعده خلافی؟

در ارتباط به فلمی که آقایان ناصر حبیبی، مختار شهرام، خانم نسرین شریفی، محمد رسول اوسا به دایریکتری آقای وحید الله برکی در باره فرهاد جان دریا منتشر کرده که گویا فرهاد دریا با اداره یا یتیم خانه آشیانه وعده خلافی کرده و خواسته از این موقعیت بحیث سکوی پریش استفاده کند، صحبت ها و بحث ها زیاد است.

 

من قسمی که در نوشته قبلی ام متذکر شده بودم، باور نداشتم و ندارم که فرهاد جان دریا که هنرمند دوست داشتنی کشور ما است، چنین کرده باشد که فلمسازان به نمایش گذاشته اند. مدارک و اسنادی را که من بحیث یک شهری افغانستان بدست آورده ام و روی آن قضاوت کرده ام، به این نتیجه می رسم که فلمسازان در نشر فلم شتاب زدگی بخرچ داده اند و یک سلسله اتهاماتی را بر فرهاد دریا که هنرمند شناخته شده کشورما است، وارد کرده اند. اینکه آقای دریا در ارتباط به اداره یا یتیم خانه آشیانه وعده کمک کرده است، حقیقت ندارد چون آقای دریا به قلم خودش چنین نوشته است: «اگر به سایت انترنتی من ـ که زبان رسمی تمام فعالیت های هنری و اجتماعی منست ـ مراجعه شود، در گوشۀ پروژۀ های خیریۀ آن، گزارش تمام پروژه های خورد و بزرگ و ملی و بین المللی من درج گردیده است که در هیچ بخشی از آن، چیزی بنام کمک پولی و مالی "کوچه" ویا گرداننده گان آن به موسسۀ محترم آشیانه از قول و قلم خودم ادعا و یا وعده نشده است. همچنان در هیچ برگ، صفحه، نوار،مجله، اخبار، سایت، کاغذ یا دفتری، چنین ادعا ی از زبان من در این مورد، در حق این موسسۀ نیکنام و سفید نامه، صورت نگرفته است». طبق این نوشته، چنین به نظر می رسد که آقای دریا هیچ وعده ای را به اداره یا یتیم خانه آشیانه نداده است که در وعده خود وعده خلافی کرده باشد. وعده ای را که آقای دریا به «کاشانه نویسندگان» کرده، خیلی هم روشن است که با پیشکش کردن یک چک 5000 دلاری به وعده خود رسیده است، بناءً تصور نمی شود که با اداره یا یتیم خانه آشیانه وعده خلافی کرده باشد..!

 

 

از نظر این حقیر پقیر انتشار فلم فلمسازان احتمالاً می تواند یک توطئه و صحنه سازی برای بدنام کردن آقای دریا باشد که مردم افغانستان همه و همه او را دوست دارند و به هیچ عنوان نمی توانند به کسی یا کسانی اجازه دهند تا هنرمندی که دارد کم کم به سمبول فرهنگ کشورشان مبدل می گردد را، بدنام کنند.

 

اینجا وظیفه همه هموطنان ما این است تا از فلمسازان بخواهند که اسنادی که آقای دریا وعده کمک به اداره یا یتیم خانه آشیانه داده اند را، در اختیار مردم قرار دهند. فلم منتشر شده از نظر ما نمی تواند سندی قابل قبول برای این ادعا باشد. فلمسازان می توانند کامره شان را آنگونه که روی تقدیر نامه کمیسیون حقوق بشر که توسط محترمه سیما ثمر مسول این کمیسیون به فرهاد دریا اهدا می گردد، زوم کرده اند، روی سندی که فرهاد دریا به اداره آشیانه وعده کمک داده، نیز زوم نمایند تا مردم از چشم خود ببینند و قبول کنند. در غیر آن ـ این یک توطئه ای بیش نیست و اگر جواب درست و قابل قبول از سوی فلمسازان ارائه نگردد، شهروندان افغانستان مسلما دست از نوشتن و خواستن روشن شدن مسله نخواهند کشید.

 

 

پیام آقای دریا را در ارتباط به این مسله، اینجا بخوانید...